Сметководител

  • Компанија НМ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 20/09/2022
Неопределено Сметководство

Опис

Сметководител

Потребни квалификации

ВСС со познавање на сметководствено работење.

Е-пошта

zoran@kompanijanm.com.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

18/11/2022
Аплицирај веднаш