Мајстор за амстронг и гипс

  • Master Dizajn
  • Скопје
  • Неопределено
  • 22/09/2022
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Фирма за завршни градежни работи, Мастер Дизајн, бара мајстор за монтажа на амстронг и гипс.

 

Телефон

070 788 664

Е-пошта

master.dizajnplus@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

29/09/2022
Аплицирај веднаш