ОПЕРАТОР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ (во автомобилска индустрија)

  • INVENIO DOOEL
  • Охрид
  • Определено
  • 09/11/2022
Определено Автомобилска

Опис

Oператор за контрола на квалитет – автомобилска индустрија (Магна)

Реон: Охрид, Струга

ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија.

Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат во секој момент од создавањето на производот.

Дејствуваме како во нашaтa фирма, така и на територијата на претпријатието на клиентот.Во врска со плановите за проширување на компанијата, ние бараме мотивирани кандидати за работната позиција оператор за квалитет во производство за автомобилската индустрија.

Обврски:

• Визуелна инспекција на производите;

• Сортирање на производите на соодветни по спецификација и несоодветни производи;

• Обработка, доработка и поправка на производите;

• Подршка и работа во производство;

• Пакување и означување на готовите производи.

Услови:

• Вештини за тимска работа;

• Флексибилност и можност за работа во смени;

• Прецизност и посветеност во работата

• Почитување на работните инструкции и инструкциите предвидени за заштита при работа

• Претходно искуство во производство се смета за предност.

Ние нудиме:

• Атрактивна исплата;

• Промотивни бонуси;

• Обука во разни области на автомобилската индустрија;

• Можност за напредoк.

Заинтересираните кандидати можат да ја достават својата биографија на следната е-маил адреса: office@invenio.mk

Е-пошта

office@invenio.mk

Број на отворени позиции

10

Краен рок за аплицирање

03/01/2023
Аплицирај веднаш