Доставувач

  • ТТ Табак
  • Постојано
  • 11/11/2022
Постојано Дистрибуција

Опис

Фирмата ТТ Табак од Велес со дејност дистрибуција на производи за широка потрошувачка вработува еден возач доставувач за реон Велес и околина

Опис на работно место:

-Навремена достава на производите

-Педантно ракување со документација

-Одржување на деловен однос со клиентите

-Комуникативност

Заинтересираните кандидати може да пратат работна биографија на е-маил адреса: tt.tabak_veles@yahoo.com до 15 декември 2022 година.

Потребни квалификации

Потребни квалификации:

-Средно образование

-Основно познавање на работа со компјутери

-Возачка дозвола Б категорија, активен возач

-Флексибилност за работа на терен

Работата ќе се одвива во Велес и околина

 

Адреса

tt.tabak_veles@yahoo.com

Е-пошта

tt.tabak_veles@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

15/12/2022
Аплицирај веднаш