Продавач/ка во малопродажен објект

  • Игнација ФМ
  • Скопје
  • Определено
  • 14/02/2023
Определено Продажба и Маркетинг

Опис

За потребите на новоотворен изложбено-продажен простор за дрвени подови (ламинати, трослоен паркет, масивен паркет, врати и галантерија) во Скопје, објавуваме оглас за вработување на продавачи и магационери.

Кандидатите своите апликации да ги доставуваат на е-маил адреса ignacijahome@yahoo.com, или да закажат термин за интервју на телефон 071550233.

Потребни квалификации

Претходно искуство во продажба на фини градежни материјали ќе се смета за предност.

Возраст од 25 до 45 години

Познавање на основен MS Office пакет

Комуникативност, љубезност, насоченост кон резултати, пријатен и професионален пристап кон работата.

Телефон

071550233

Адреса

ignacijahome@yahoo.com

Е-пошта

ignacijahome@yahoo.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

14/02/2023
Аплицирај веднаш