Хостеса

  • ПРОМЕТ СТЕЕЛ ХОЛДИНГ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 16/02/2023
Неопределено Угостителство

Опис

Ресторан Актива има потреба од Хостеса.

Контакт телефон за повеќе информации: 077-655-551

 

 

Потребни квалификации

ССС

Телефон

077655551

Адреса

Jadranska Magistrala br. 114

Е-пошта

restaurant.aktiva@gmail.com

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

16/02/2023
Аплицирај веднаш