Медицинска сестра

  • ПЗУ Фемили Хелт
  • Скопје
  • Неопределено
  • 15/02/2023
Неопределено Медицина

Опис

ПЗУ Фемили Хелт (ординација по општа/семејна медицина) има потреба од медицинска сестра со положен државен испит.

Вашето CV испратете го на femilihelt2014@gmail.com

Потребни квалификации

Положен државен испит

Адреса

Ул.Бледски договор бр.2

Е-пошта

femilihelt2014@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

15/02/2023
Аплицирај веднаш