Шпедитер

  • Интертранс Шпед
  • Скопје
  • Неопределено
  • 19/02/2023
Неопределено Шпедиција и транспорт

Опис

Царински декларант - Изготвување на царински декларации во царинскиот систем Соцдат и НЦТС, вадење на одобренија во ЕXIM.

Работна недела од 40 часа , само прва смена од понеделник до петок.

Динамична и позитивна работна средина со можност за унапредување

Потребни квалификации

  • ВСС
  • Напредно познавање на компјутерско работење (MS Office)
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Одлични комуникациски вештини
  • Позитивни и лојални
  • Спремни за работа во тим, индивидуално и под притисок

ЌЕ СЕ СМЕТА ЗА ПРЕДНОСТ:

Поседување на лиценца за царинско застапување

Работно искуство во шпедиција

Познавање на Англиски јазик

Познавање на царинските закони и прописи

Искуство со распоредување на стока според царинска номенклатура

ШТО НУДИМЕ:​

Редовна исплата на солиден месечен личен доход плус исплата на регрес.

Осум часовно работно време од понеделник до петок.

Е-пошта

intertransshped@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

19/02/2023
Аплицирај веднаш