Царински декларант

  • Дел Кредере ДООЕЛ
  • Крива Паланка
  • Неопределено
  • 31/03/2023
Неопределено Шпедиција и транспорт

Опис

Целосен оглас:

Шпедиција Дел Кредере има потреба од вработување на Царински Декларант – Шпедитер со работно место во Крива Паланка, граничен премин Деве Баир

 

Потребни квалификации

Потребни квалификации:

•Поседување на лиценца

•Минимум 2 години работно искуство во шпедиција

•Одлично познавање на царинските процедури за увоз-извоз

•Задолжително искуство со распоредување на стока по царинска номенклатура

•Возачка дозвола Б категорија;

•Напредно познавање на компјутерско работење (MS Office);

•Одлично познавање на англиски јазик.

•Одлични комуникациски вештини

•Позитивни и лојални

•Спремни за работа во тим, индивидуално и под притисок

Сите заинтересирани кандидати нека испратат кратка биографија CV со назнака “за Царински декларант – шпедитер” на delkredere.cv@gmail.com.

Само кандидатите кои ги исполнуваат сите квалификации ќе бидат контактирани.

Е-пошта

delkredere.cv@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/03/2023
Аплицирај веднаш