Административен работник

  • Фејдом фурнитуре
  • Скопје
  • Определено
  • 08/04/2023
Определено Производство

Опис

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување административен работник, во фабрика за производство на тапациран мебел.

Вашето CV испратете го на е-маил: suzana.feydom@yahoo.com

Потребни квалификации

Организиран, одговорен , комуникативен

Телефон

2610800

Адреса

Скопје,Визбегово

Е-пошта

suzana.feydom@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

08/04/2023
Аплицирај веднаш