Продавач/ка во малопродажен објект

  • Ignacija FM
  • Битола
  • Определено
  • 10/04/2023
Определено Продажба и Маркетинг

Опис

За потребите на изложбено-продажниот салон за ламинатни подови, паркет и врати ИГНАЦИЈА ФМ распишува оглас за вработување на продавач/ка.

Потребни квалификации

Претходно искуство во продажба на градежни материјали ќе се смета за предност.Искуство во работа со комјутери (основен MS OFFICE пакет).

Телефон

071303759

Адреса

infoignacijafm@yahoo.com

Е-пошта

infoignacijafm@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

10/04/2023
Аплицирај веднаш