Телекомуникациски специјалист

  • Јус Пром
  • Скопје
  • Неопределено
  • 16/06/2023
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Поради зголемен обем на работа градежната фирма Јус Пром дооел има потреба од следнава работна позиција

Техничар за телекомуникациски мрежи

Основни задолженија и одговорности

• Работа со телекомуникациски мрежи и нивно каблирање

• Фузионо сплајсување на оптички влакна

• Инсталација на завршни оптички приклучоци

 

Потребни квалификации

Услови

• Возачка дозвола “Б” категорија

• Завршено средно стручно образование

• Познавање на телекомуникациски мрежи

• Работно искуство во телекомуникациска и/или инсталатерска компанија

• Спремност и способност за стекнување нови знаења

• Прецизност и точност во извршувањето на работните задачи

Вештини и Способности

• Професионален пристап кон зададените одговорности

• Организираност и точност

• Способност за индивидуална и тимска работа

• Способност за организација на сопствените работни ангажмани

Што нудиме

• Редовни месечни примања

• Договор на неопределено време

• Регрес за годишен одмор

• Можност за надградба на професионален план

• Стабилност и можност за развивање

Потребни Документи

• Професионална биографија /СV

• Важечка Диплома за завршено средно образование Вашата апликација со назнака „ Техничар за телекомуникациски мрежи„ испратете ја на office@jusprom.mk најдоцна до 17.06.2023г.

Адреса

Ul.Venijamin Machukovski Br.1/1-14, Apartment

Е-пошта

office@jusprom.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

16/06/2023
Аплицирај веднаш