Кредитен референт 

  • ФД ЦЕМАК КРЕДИТИ ДОО
  • Скопје
  • Времено
  • 18/07/2023
Времено Финансии и банкарство

Опис

Финансиско Друштво ЦЕМАК - КРЕДИТИ ДОО, има потреба од едно лице во службата за кредитирање за подрачјето на град Скопјe.

Заинтересираните кандидати да достават CV и мотивационо писмо на ул. Борка Талески бр. 5 Прилеп или електронски преку овој оглас

Потребни квалификации

- комуникациски и продажни вештини;

- самоиницијативност и амбициозност;

- аналитичност;

- познавање на MS Windows и MS Office;

и- работното искуство во финансиски сектор од минимум една година е предност.

Пожелно, но незадолжително:

високо образование - економски или правен факултет,

познавање на англиски јазик,

познавање на банкарски софтвер и возачка дозвола.

Телефон

048415262, 075379000

Адреса

ул. Борка Талески бр. 5 Прилеп

Е-пошта

cemak_krediti@yahoo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

18/07/2023
Аплицирај веднаш