Вкупно 257 активни огласи

Најнови огласи

Plaza de Toros Неопределено
Нашиот угостителски објект има потреба од помошник во кујна за склучување на редовен работен однос. 
Скопје 20/02/2018
Plaza de Toros Определено
Плаза де Торос ДООЕЛ има потреба од хаус мајстор кој има познавање во областа на електрика, водовод, одржување. Секој кој е заинтересиран за склучување на редовен работен однос да се јави на телефонскиот број 3/123-167 секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот. 
Скопје 20/02/2018
Plaza de Toros Неопределено
Нашиот угостителски објект има потреба од салатер/ка за склучување на редовен работен однос.
Скопје 20/02/2018
Plaza de Toros Определено
Угостителски објект од Скопје, Центар - Плаза де Торос има потреба од персонал за следните работни позиции:  - келнери/ки - шанкери/ки - садопер/ка - хаус мајстор Се бара постојан персонал за склучување на редовен работен однос.  Огласот важи за лицитанти со или без работно искуство, лица кои се пронаоѓаат во угостителсвото. Сите заинтересирани нека не контактираат на телефонскиот број 3/123-167 секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот. 
Скопје 20/02/2018
Plaza de Toros Неопределено
Нашиот угостителски објект има потреба од садопер/ка за склучување на редовен работен однос.
Скопје 20/02/2018
Види ги сите огласи