За нас

Oglasizarabota.mk претставува сервис кој овозможува поврзување на Баратели на работа и Работодавачи.

Работодавачите можат:

  • Да регистрираат свој компаниски профил
  • Да објавуваат огласи за вработување
  • Да пребаруваат во базата на корисници кои имаат внесено свое CV


Барателите на работа можат:

  • Да регистрираат свој личен профил
  • Да постават своја Биографија (CV) која ќе биде достапна за пребарување од страна на работодавачите
  • Да пребаруваат огласи за работа
  • Да зачувуваат специфични пребарувања и да се регистрираат за известувања по е-пошта за нови огласи за работа

 

Сервисот Oglasizarabota.mk е овозможен од:

ЦРНОБЕЛО МЕДИА ДООЕЛ
Даночен Број: MK4057011512220
ул. Девол бр. 33а
1000, Скопје