Пекар и помошник пекар

 • Еурофаст Глобал ЛТД
 • Скопје
 • 06/10/2016
Неопределено Прехрамбена

Опис

 • Подготовка на леб и пецива
 • Задолжен/а е за производство на пекарски производи
 • Љубезност и педантност
 • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа со дадени рокови и работа под притисок

Потребни квалификации

 • Минимум средно образование – предност завршено угостителско образование
 • Претходно работно искуство на иста позиција (за помошник пекар не е потребно работно искуство)
 • Дополнителни обуки и сертификати од областа на угостителството ќе се сметаат како предност

Телефон

070350301

Е-пошта

iskra.gjorgieva@eurofast.eu

Број на отворени позиции

5

Плата

24.000

Краен рок за аплицирање

06/10/2017