Менаџер за маркетинг и продажба

 • ИДИПИ КОМ
 • 27/09/2016
Неопределено Информатичка Технологија Маркетинг Менаџмент Продажба Продажба и Маркетинг

Опис

Искористи ги своите менаџерски и комуникациски способности и заработи!!!

Испрати свој опис и мотивација на contact@lapaj.mk

Потребни квалификации

 • комуникативност
 • амбициозност
 • професионалност
 • организирање
 • планирање
 • координирање
 • аналитичка способност
 • способност за одлучување
 • тимска работа

Е-пошта

contact@lapaj.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

30/01/2018