.NET DEVELOPER

 • ЕДУСОФТ
 • Скопје
 • 19/04/2017
Неопределено Информатичка Технологија

Опис

ЕДУСОФТ објавува оглас за пополнување на следните работни позиции: .NET Програмер


Вашите работни задачи:

 • Како софтверски инженер за веб апликации ќе имате клучна улога во реализирањето на нашите проекти врзани со развој и одржување на апликации.
 • Во еден мешан тим на инженери и експерти, вие ќе бидте во можност да се вклучите во развојот на повеќеслоен веб информационен систем користејки MS-SQL, MS.NET, JavaScript и C#.


Пријавите во кои ќе ја наведете работната позиција за која сте заинтересирани со Ваша кратка биографија (CV), испратете ги на email адреса edusoft@edusoft.com.mk до 28.04.2017.

Сите пријави ќе бидат разгледани, а оние кои ги исполнуваат условите на огласот ќе бидат поканети на интервју.

Потребни квалификации

Потребни компетенции:

 • oдлично познавање на ASP.NET (ASP.MVC/Entity Framework)
 • одлично познавање на JavaScript, JQuery
 • одлично познавање на релациони бази на податоци MSSQL
 • одлично познавање на HTML, Javascript,JQuery, CSS и XML
 • познавање на софтверски архитектури, шаблони за дизајн и агилни методологии на работа
 • пожелно е искуство со AngularJS и Bootstrap
 • сопствена иницијатива и високи аналитички способности
 • интерес за нови технологии и способност истите да се применат при развојот на проекти

Е-пошта

edusoft@edusoft.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

26/04/2017