Garden Centar Levidia

Garden centar Levidia se zanimava so proizvodstvo i prodazba na ovosen saden materijal, ukrasni i dekorativni sadnici. 

1 оглас(и) во Garden Centar Levidia

Garden Centar Levidia Определено
Се бара лице со искуство од областа на финансиите и административното работење.  Искуство со работа со програми за водење на материјално работење; Точна и навремена евиденција на сите плаќања; Административно работење; Производни налози Кандидатот треба да поседува сопствено возило и возачка дозвола. 
Скопје 15/06/2024