Restaurant TRI BISERI

Реномираниот фамилијарен ресторан „ТРИ БИСЕРИ“ , еден од најстарите ресторани Скопје со 29 годишно постоење., кој повеќе пати е прогласуван за ресторан со најдобра услуга и квалитет на храна во град Скопје има потреба од високомотивирани, професионални и одговорни личности кои ќе ја продложат долгогодишната традиција на беспрекорна услуга, највкусна храна и домашен и пријатен амбиент.

1 оглас(и) во Restaurant TRI BISERI

Restaurant TRI BISERI Неопределено
КЕЛНЕР- ПРОДАВАЧ А ЛА КАРТ - 2 извршители за редовен работен однос Доколку сте професионален, посветен, лојален и одговорен кон работата, поседувате презентерски и продажни вештини, имате професионални манири и култура на однесување со гости, со докажани организациски и мултитаскинг способности, креативни сте и имате љубов кон работата, Ние би сакале да Ве запознаеме. Ние Ви нудиме: 000 денари годишна нето фиксна плата( 31.200 денари месечна нето фиксна плата) дневен бонус од реализирана продажба до 50% од нето дневница ( +15.000 денари месечно ) годишен бонус од добивката на ресторанот на крајот на годината платен топол оброк и одмор животно лично осигурување по 6-месечен редовен работен однос и сигурна пензија континурана платена едукација и обуки можност за доусовршување и напредување во кариерата во еден од најреномираните ресторани   Од  Вас очекуваме: Да обезбедите и одржувате високи стандарди за продуктивност, квалитет и услуги на клиентите Да обезбедите супериорна услуга и продажба на храна и пијалоци и максимално задоволување на потребите и желбите на клиентите Да обезбедите одлична услуга на чекање за да се обезбеди задоволство на гостите Да ги поздравите, примите и придружувате гостите до нивната маса Да ја презентирате и вршите продажба на понудата од тековното мени на ресторанот и да давате детални информации на гостите (За порции, состојки или потенцијални алергии на храна, специјална понуда, препораки од менито) Да ги примате и доставувате нарачките на гостите на професионален начин Да ги сервирате масите со поставување на чаршави, прибор, садови и чаши со посебно внимание на санитарни услови и протоколите на ресторанот Да се грижите за добриот имиџ на ресторанот и да давате предлози за подобрување на имиџот   Доколку поседувате: Докажано работно искуство во угостителството повеќе од 3 години Одлично познавање на храната и пијалоците и искуство со нивно спарување Одлично познавање на протоколи и техники на продажба Добро познавање на англискиот јазик (друг странски јазик ќе се смета како дополнителна предност) Познавање на работа со компјутер и угостителски софтвери Диплома или сертификат од областа на угостителство или туризам ќе се смета како предност Со нетрпение очекуваме да Ве запознаеме и соработуваме. Испратете ја Вашата професионална биографија (CV) со слика и препораки од вашите преходни работни места доколку поседувате на електронската адреса: tribiseri@yahoo.com ,  или на 072/666600 најдоцна до 16 Септември 2019 година (петок). Интервјуто за прием ќе се одржи на 17 и 18 Август. Заради големиот број на пријави ќе ги контактираме само кандидатите кои ќе бидат избрани во фазата на првична селекција.За подетални информации обратете се на телефонот 072/666600.  
Скопје 11/09/2019