1 оглас(и) во Grafika Plus

Grafika Plus Неопределено
Поради зголемен обем на работа ГРАФИКА ПЛУС има потреба од проширување на својот тим. Доколку сте амбициозни, сакате да напредувате, одговорни сте и немате проблем со извршување на обврските во дадени рокови... Отворени работни позиции: Монтажер Работник за доработки Асистент на приемен пулт Оператор на машини Нудиме: Екстра РЕДОВНИ примања, Пријатна атмосфера, Строго почитување на работно време (до минутка :) ). Вашето CV испратете го на mail: finance@grafikaplus.com.mk  Тел.: 072 20 90 03
Скопје 13/02/2020