1 оглас(и) во INVENIO DOOEL

INVENIO DOOEL Определено
Инвенио има потреба од оператор во производство во фабрика во близина на Струга (Магна) Реон: Охрид, Струга ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат во секој момент од создавањето на производот. Дејствуваме како во нашaтa фирма, така и на територијата на претпријатието на клиентот. Во врска со плановите за проширување на компанијата, ние бараме мотивирани кандидати за работната позиција оператор во произвидство. Услови: • Вештини за тимска работа; • Флексибилност и можност за работа во смени ;• Прецизност и посветеност во работата • Почитување на работните инструкции и инструкциите предвидени за заштита при работа • Претходно искуство во производство се смета за предност. Ние нудиме: • Атрактивна исплата; • Промотивни бонуси; • Можност за напредoк. Заинтересираните кандидати можат да ја достават својата биографија на следната е-маил адреса: office@invenio.mk 078/868-924
Струга 04/08/2022