EUROMAC HOTELI DOOEL SKOPJE

Хотел ТЦЦ Гранд Плаза има потреба од следната работна позиција

РЕЦЕПЦИОНЕР


Потребни квалификации и вештини:

  • Завршено средно образование
  • Одлични познавање на англиски јазик
  • Познавање на работа со компјутери

Личен профил:

  • Организациски и комуникациски способности
  • Способност за тимска работа и работа под притисок
  • Динамична, темелна личност насочена кон остварување на резултати
  • Љубезна комуникација со гостите
  • Одговорна, лојална и трпелива личност


Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија. 

0 оглас(и) во EUROMAC HOTELI DOOEL SKOPJE