Itek Systems Dooel

ИТЕК СИСТЕМС ДООЕЛ СКОПЈЕ е компанија која се занимава со проектирање и изведба на електрични инсталации и инсталации на безбедносни системи (видео надзор, системи против провала и кражба, противпожарни системи, системи за контрола на пристап и контрола на работно време, видеодомофонија, автоматизација на врати и паркинг системи и др.) и е фирма која бележи постојан подем

0 оглас(и) во Itek Systems Dooel