Restoran Bisera Polihrono

????Барате работа, а сакате и да сте на море во Полихроно - Грција?????

????Туристичката сезона е во тек а ние Ви нудиме можност за работа на море, а блиску до дома. ‼ Потребни се ПОМОШНИЦИ ВО КУЈНА за готвени јадења СО ЕВРОПСКИ ДОКУМЕНТИ ‼

⭐Да работиме, да заработиме и да уживаме! ⭐Контактирајте не на VIBER : +389 75 276 555

0 оглас(и) во Restoran Bisera Polihrono