2 оглас(и) во Vila Bisera

Vila Bisera Неопределено
Се бара шанкер и келнер за стална работа во ресторан во Охрид. По можност со работно искуство.
Охрид 10/02/2023
Vila Bisera Определено
Се бара собарка за работа во хотел во Охрид. По можност со работно искуство.
Охрид 10/02/2023