Bottoni

Продажба на накит

  • Скопје

1 оглас(и) во Bottoni

Bottoni Неопределено
Ботони има потреба од продажни асистенти. Почетна плата од 15.000 до 18.000 ден. И месечни бонуси кои се однесуваат поединечно за секој вработен. Слободни денови за време на викенд. Задолжително CV   со слика. Задолжително cv  слика. Предност имаат кандидатите со работно искуство.    
Скопје 19/02/2019