Personal Ltd Dooel

Персоннел Лтд е Англиска компанија која е основана во 1998, а во Македонија пoстои како Персонал Лтд Дооел од 2009. Основната дејност е Call centre во кој работи млад, амбициозен и професионален тим од 30 вработени во одлична работна атмосфера. Нудиме флексибилно работно време и одлични финансиски примања со можност за напредок и зголемување на плата.

0 оглас(и) во Personal Ltd Dooel