BRZA PRATKA

Брза Пратка ДООЕЛ е приватна компанија со долгогодишно работно искуство за достава на секаков вид пратки. На пазарот во Македонија постоиме од 2009 година и за овој долг период развивме богата мрежа на преставништва и базни станици низ целата држава, а и пошироко. Основна услуга е Македонија експрес, транспорт на писма, документација, карго и друго низ целата територија на Македонија. Како дел од нашите услуги се и меѓународниот транспорт со редовни транспорт линии до Бугарија, Србија, Косово, Грција и Романија како и други европски држави.  За овие услуги располагаме со богат, модерен и редовно сервисиран возен парк со кој ракува високообучен тим подржан од висококвалификувана логистичка служба.

1 оглас(и) во BRZA PRATKA

BRZA PRATKA Определено
Поштенската фирма Брза Пратка бара работници за наредните бази: - Двајца администратори за база Бит Пазар (потребно е да знаат и албански јазик) - Еден администратор за во База Охрид - Секретарка за база Аеродром Потенцијалните кандидати кои ќе аплицираат треба да имаат надпросечно работно знаење со компјутер, професионалност, исправност, лојалност и сериозност на работа! Брза Пратка нуди редовна осигурувана работа од 40 часа со слободни денови и неработни државни празници! Оние кои се заинтересирани да испратат CV со фотографии на нашата е-пошта contact@brzapratka.com, предност ќе имаат оние лица кои што имаат искуство во оваа област и ќе бидат контактирани само оние кои ќе ги исполнат условите! Со нетрпение ги очекуваме вашите апликации, Ви благодариме!
Скопје 20/02/2021