Келнери/ки; Шанкери/ки; Садопер/ка;

  • Plaza de Toros
  • Скопје
  • Определено
  • 09/05/2018
Определено Угостителство

Опис

Угостителски објект од Скопје, Центар - Плаза де Торос има потреба од персонал за следните работни позиции: 
- келнери/ки
- шанкери/ки
- садопер/ка
- хаус мајстор

Се бара постојан персонал за склучување на редовен работен однос. 

Огласот важи за лицитанти со или без работно искуство, лица кои се пронаоѓаат во угостителсвото.

Сите заинтересирани нека не контактираат на телефонскиот број 3/123-167 секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот. 

Потребни квалификации

Огласот важи за лицитанти со или без работно искуство.

Телефон

3/123-167 или 071/210-042

Адреса

Ул.Кеј 13ти Ноември 0065

Е-пошта

info@plazadetoros.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

08/06/2018
Аплицирај веднаш