Комерцијалист на терен за продажба на брендирани очила

  • ВТ Компани
  • Неопределено
  • 17/11/2017
Неопределено Големопродажба

Опис

ВТ КОМПАНИ -Скопје има потреба од

КОМЕРЦИЈАЛИСТ НА ТЕРЕН  ЗА ЛУКСУЗНА БРЕНДИРАНА РОБА

на територија на Р.Македонија

 

Потребни квалификации:

 

-средно или високо образование

-женско лице на возраст над 30 години

- работно искуство во продажба на терен

-високо изразена смисла за маркетинг и презентација

-познавање на компјутерски вештини( Word,Excel,Power Point,Internet )

-познавање на Англиски јазик (пишан и говорен)

-возачка дозвола –Б категорија

 

Потребни вештини:

 

-јасно изразени комуникациски способности

-високоодговорна личност

-упорност

-темелност

-стабилност

-работа под притисок

-да знае да презентира и продава брендирана роба

 

Заинтересираните кандидати да испратат CV на info@vtcompany.com.mk,и да назначат за која позиција аплицираат.

 

 

 

 

 

Е-пошта

info@vtcompany.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

16/01/2018
Аплицирај веднаш