Се бара персонал за работа

  • vib kompani
  • Скопје
  • Неопределено
  • 24/05/2018
Неопределено Маркетинг

Опис

Се бараат девојки за презентации, не постари од 28 години, за директни презентации по установи со широк асортиман на производи од кожна галантерија, па се до козметички производи. 

Аплицирајте преку е-маил. 

Потребни квалификации

  • добри комуникациски способности и снаодливост

Е-пошта

zgeogievski052@gmail.com

Краен рок за аплицирање

23/06/2018
Аплицирај веднаш