Продажен асистент

  • Bottoni
  • Скопје
  • Неопределено
  • 19/02/2019
Неопределено Продажба

Опис

Ботони има потреба од продажни асистенти.

Почетна плата од 15.000 до 18.000 ден.

И месечни бонуси кои се однесуваат поединечно за секој вработен.

Слободни денови за време на викенд.

Задолжително CV   со слика.

Задолжително cv  слика.

Предност имаат кандидатите со работно искуство.

 

 

Потребни квалификации

- Искуство со продажба

- Познавање на англиски јазик

-Работа со компјутери

-Основно познавање на книговодство

Телефон

070 344 250

Адреса

Кејн 13 ноември Гтц

Е-пошта

pane.botoni@hotmail.com

Број на отворени позиции

2

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

11/02/2020
Аплицирај веднаш