Продавач

  • Т.П. Марлборо
  • Охрид
  • Определено
  • 19/03/2019
Определено Трговија

Опис

Се бараат 3-4 личности за работа во маркети во Охрид.

Потребни квалификации

  • Потребно е само желба за работа и напредок.

Телефон

075232078 075391904

Е-пошта

td.marlboro@gmail.com

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

20/04/2019
Аплицирај веднаш