Електро инсталатер

  • Електро Унион
  • Скопје
  • Неопределено
  • 20/03/2019
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Се бараат електро монтери ии помошници со или без работно искуство

Телефон

078413264

Адреса

Ул.Козле, 202 Скопје

Е-пошта

aleksandra@elektrounion.mk

Број на отворени позиции

10

Краен рок за аплицирање

20/05/2019
Аплицирај веднаш