Кувар/ка

  • Оранге Инн ДОО
  • Скопје
  • Неопределено
  • 22/03/2019
Неопределено Угостителство

Опис

Хотел Orange Inn има потреба од кувар/ка.

Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV на: info@orangeinn.com.mk 

Е-пошта

info@orangeinn.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

22/04/2019
Аплицирај веднаш