Персонал во салон за убавина - повеќе позиции

  • ЕСИ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 17/05/2019
Неопределено Убавина и здравје

Опис

За вработување во нов и ексклузивен салон за убавина која се наоѓа во строгиот Центар на Скопје и се занимава со козметички услуги и услуги за убавина, во потрага сме по:

 

1.Фризер/ки

2.Козметичар/ки

3.Техничар/ки за нега на нокти - Маникир/педикир

4.Масер/ки

5.Хигиеничарки

 

 

БАРАМЕ:

 

·         Потребно е поседување на соодветен сертификат или стручно образование во областа за која аплицирате

·         Потребно е претходно работно искуство

 

НУДИМЕ:

  • Полно работно време од 40 часа неделно со 2 слободни дена во неделата
  • Договор на неопределено работно време
  • Солидна и мотивирачка плата
  • Бонуси за ефикасно и одговорно работење
  • Годишен одмор според ЗРО

 

 

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

 

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

 

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

 

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

 

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

 

Е-пошта

rabota@esi.mk

Краен рок за аплицирање

24/05/2019
Аплицирај веднаш