Угостителски работници

  • Фибула Ер Травел ДООЕЛ Скопје, подружница хотел Изгрев
  • Определено
  • 25/06/2019
Определено Хотелиерство

Опис

Хотел изгрев вработува

Имаме потреба од:

  • келнери
  • бармени
  • готвачи
  • пица мајстори
  • хигиеничари
  • собарки
  • работници во перална

Заинтересираните можат да испратат лична биографија на hr1@hotelizgrev.com или директно во Хотел Изгрев во одделението за човечки ресурси

Телефон

070404473

Адреса

с. Калишта Струга

Е-пошта

hr1@hotelizgrev.com

Краен рок за аплицирање

31/07/2019
Аплицирај веднаш