Фармацевт

  • Apteka Bazilika
  • Неопределено
  • 14/10/2019
Неопределено Фармација

Опис

ПЗУ Аптека „Базилика“ - Скопје има потреба од дипломиран фармацевт или фармацевтски техничар.

Сите заинтересирани нека ги достават своите CV-a на следната e-mail адреса: bazilika@mail.net.mk 

Потребни квалификации

  • Способност за брзо учење и развиени комуникациски вештини

Телефон

076439063

Е-пошта

bazilika@mail.net.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/12/2019
Аплицирај веднаш