PHP Developer(s)

 • ПХП АППС ДООЕЛ
 • Скопје
 • Определено
 • 11/01/2020
Определено Информатичка Технологија

Опис

PHP APPS - ПХП АППС ДООЕЛ е во потрага по талентирани и мотивирани PHP девелопери кои на креативен начин ќе ги искомбинираат своите вештини за веб дизајн и програмирање. Идеалните кандидати за отворените позиции треба да бидат подготвени за работа на веќе постоечки проекти, како и активно да учествуваат во предложување нови предизвикувачки идеи како за домашниот, така и за меѓународниот пазар.

Потребно е кандидатите да имаат искуство со следниве технологии:

 • PHP;(HTML;CSS)
 • MySql;
 • JQuery/Javascript;

Ние ќе ви ги дадеме сите потребни алатки за работа, обука и менторирање, а од вас очекуваме:

 • Познавање на англиски јазик;
 • Желба за тимска работа;
 • Искреност и самоиницијативност;
 • Желба за проучување нови технологии;
 • Проактивно размислување;
 • Активно учество во решавање на настанати проблеми;
 • Истрајност во работата;
 • Позитивен и креативен пристап кон работата;
 • Желба за лично и професионално усовршување;

Условите кои ги нудиме се:

 • Работно време од понеделник до петок, во временски интервал од 40 часа;
 • Статус на вработен од првиот работен ден;
 • Редовна и компетитвна плата со континуирана можност за зголемување;
 • Бонуси;
 • Одлична и опуштена работна атмосфера, без притисоци;
 • Државни празници не работиме;

 

Доколку сметате дека токму вие треба да бидете нашите идни колеги, пратете ги вашите CV-а на phpappsdooel@gmail.com

Телефон

072243854

Адреса

ул.Коперникова бр.40

Е-пошта

phpappsdooel@gmail.com

Плата

30.000

Краен рок за аплицирање

25/01/2020
Аплицирај веднаш