Хигиеничар

  • NET ELEKTRONIKS
  • Скопје
  • Неопределено
  • 10/07/2020
Неопределено Услуги

Опис

Семејство во Бардовци бара жена за одржување на хигиена.

Работата е само во прва смена од понеделник до петок.

Потребно е претходно искуство

Повеќе информации на тел.072270592 од понеделник до петок од 09-16 часот

Потребни квалификации

  • ССС/ВСС

Телефон

072270592

Е-пошта

aleksandra@netmh.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

21/08/2020
Аплицирај веднаш