Помошник Сметководител

  • ФОБАС КОМПАНИ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 13/07/2020
Неопределено Производство Сметководство

Опис

Помошник сметководител за материјално водење

Телефон

0038978477077

Адреса

pero nakov bb magjari

Е-пошта

fobascompani1@t.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

14/08/2020
Аплицирај веднаш