Дистрибутер/Магационер

 • Графотекс ДОО
 • Определено
 • 23/02/2021
Определено Големопродажба Дистрибуција Магацин

Опис

Графотекс заради зголемување на обемот на својата работа има потреба од проширување на својот тим.

Објавуваме оглас за вработување на: ДИСТРИБУТЕР / МАГАЦИОНЕР

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации.

Работното искуство не е пресудно и нема да се смета за предност при носењето на конечната одлука .

Кандидатот треба да биде одговорна личност која ќе има професионален пристап кон работата, а ние ќе му понудиме одлични услови за работа:

 • Можност за трајно вработување
 • Редовна плата
 • Постојана поддршка и помош од вработените во Графотекс во периодот потребен за адаптација
 • Одлична работна атмосфера

Лични карактерискити на кандидатот:

 • Способност за организација на работата
 • Одговорност, енергичност, упорност, стрпливост
 • Професионален пристап кон работата
 • Лојалност
 • Способност за самостојна и тимска работа

Потребни квалификации на кандидатот:

 • Возачка дозвола – Б категорија
 • Завршено средно образование

Работни задачи кои ќе ги има кандидатот:

 • Работа на терен (испорака на роба)
 • Магацинско работење (преземање, двоење, спремање и испорака на роба)

Кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на info@grafoteks.com.mk со наслов: “за работна позиција ДИСТРИБУТЕР/ МАГАЦИОНЕР”, а оние кандидати кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Телефон

02 3081 108

Е-пошта

info@grafoteks.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

02/03/2021
Аплицирај веднаш