Cilaz Laze Dooel

Цилаз е фирма која постои во Македонија веќе 25 години. Продаваме делови од програмата на Цитроен,Пежо и Рено . Располагаме со салон и сервис за возила и продавница за резервни делови.

Продавница со вработени кои се квалификувани за продажба на резервни делови и за тоа поседуваат сертификати за обука.

Сервисниот центар  располага со магацински простор во кој има резервни делови за интервенција во рок од 24 часа.Резервните делови кои се вградуваат во возилата се оригинални и ние како овластени дистрибутери на истите, располагаме со сертификати од нивните производители.

Квалитетот на бараната услуга ги има важечките стандарди и прописи на Р.Македонија.Нашата визија е да бидеме препознатливи кај клиентите и партнерите со нудење на ефикасна ,брза ,целосна услуга и квалитет со соодветни цени .Тоа го потврдуваме и со имплементирање  на  ISO 9001:2008  и ISO 14001:2004. Сите овие години Цилаз има достигнато висок степен на имиџ и голема доверба кај купувачите во Македонија.

0 оглас(и) во Cilaz Laze Dooel