14 отворени работни позиции во Breadway – аплицирајте и бидете дел од една нова убава приказна во центарот на Скопје

Една од најдобрите пекари во Скопје, Breadway, ја менува својата локација и концептот.

Како што најавија на социјалните мрежи, конечно на плоштадот во Скопје, ќе ги донесат местото кое навистина му го должат на градот. „Вашето омилено ќоше ќе прерасне во голема урбана галерија на вкусови како што и доликува на секоја метропола. Нашиот град го заслужува тоа!“

За таа цел, Breadway има 14 активни огласи за вработување.

Станете и вие дел од тимот на една нова убава приказна.

Отворени се позиции за:

2 Слаткари

2 Баристи

3 Помошнички во кујна

1 Пекар

3 Пица мајстори 

3 Продавачи/ки

Сите активни огласи во Breadway може да ги погледнете и да аплицирате тука.

One thought on “14 отворени работни позиции во Breadway – аплицирајте и бидете дел од една нова убава приказна во центарот на Скопје

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *